Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
aloha
Celo e ,koga ima se
#6, 17.01.2019 - 00:12, aloha (45)   |   напиши одговор
   
aloha
Taka e..
17.01.2019 - 00:17, aloha (45)
Smiles
Mila27
Ne
#5, 13.01.2019 - 22:31, Mila27 (27)   |   напиши одговор
   
boriss
Ne
#4, 13.01.2019 - 13:01, boriss (38)   |   напиши одговор
   
evropeec
ne i ne planiram zadovolen sum od sebe t.e od mojot izgled
#3, 11.01.2019 - 22:44, evropeec   |   напиши одговор
   
marija73
ne
#2, 10.01.2019 - 23:13, marija73 (45)   |   напиши одговор
   
aloha
Yesss
17.01.2019 - 00:18, aloha (45)
Smiles
keti003
ne
#1, 10.01.2019 - 23:12, keti003 (48)   |   напиши одговор
   
aloha
Yesss
17.01.2019 - 00:18, aloha (45)
Smiles
1  
Анкета

Дали досега имате направено естетска корекција?

1. Да
машки 5% (4 гласови)женски 0% (0 гласови) 5% (4 гласови)
2. Не
машки 78% (62 гласови)женски 14% (11 гласови) 92% (73 гласови)
3. Планирам да направам
машки 1% (1 гласови)женски 1% (1 гласови) 3% (2 гласови)

Одговориле: 79
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнsave
10.01.2019