Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Pane-G
Да,секако само што уште ми фали да летам
#14, 10.12.2018 - 19:16, Pane-G   |   напиши одговор
   
spase28
...
#13, 10.12.2018 - 10:37, spase28 (32)   |   напиши одговор
   
Sale
#12, 08.12.2018 - 19:24, Sale (30)   |   напиши одговор
   
davor123
da
#11, 06.12.2018 - 15:07, davor123 (32)   |   напиши одговор
   
davor123
da
#10, 06.12.2018 - 14:23, davor123 (32)   |   напиши одговор
   
borko412
Да, секако.
#9, 06.12.2018 - 11:42, borko412   |   напиши одговор
   
flertman
Da sreken sum normalno!!!
#8, 06.12.2018 - 06:48, flertman (40)   |   напиши одговор
   
ZoranBocevski
Da
#7, 06.12.2018 - 03:12, ZoranBocevski (56)   |   напиши одговор
   
Nord
novi sam ,cinimi se da je sajt DOBaR i Clanovi korekti,Zelim Vam uspesan rad pozz
#6, 06.12.2018 - 01:23, Nord (36)   |   напиши одговор
   
acegrizli
da sekako
#5, 06.12.2018 - 00:09, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
angelo43
daa
#4, 05.12.2018 - 23:51, angelo43 (54)   |   напиши одговор
   
dopadliva
da
#3, 05.12.2018 - 21:21, dopadliva (48)   |   напиши одговор
   
marija73
da
#2, 05.12.2018 - 20:44, marija73 (45)   |   напиши одговор
   
keti003
da
#1, 05.12.2018 - 20:42, keti003 (48)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Среќни ли сте со тоа што го имате?

1. Да
машки 69% (61 гласови)женски 16% (14 гласови) 84% (75 гласови)
2. Не
машки 10% (9 гласови)женски 6% (5 гласови) 16% (14 гласови)

Одговориле: 89
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »