Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Pane-G
Слободен и роб сум за работа
#10, 11.11.2018 - 19:53, Pane-G   |   напиши одговор
   
kristinafoods
Cool
#9, 11.11.2018 - 18:59, kristinafoods (39)   |   напиши одговор
   
keti003
vo otvorena vrska
#8, 10.11.2018 - 21:10, keti003 (48)   |   напиши одговор
   
riki97
ова е мојата пријателка...многу сака да се кара ако не и се јавам или не сме се виделе барем еднаш во денот
#7, 10.11.2018 - 08:27, riki97 (22)   |   напиши одговор
   
spase28
....
#6, 05.11.2018 - 20:38, spase28 (32)   |   напиши одговор
   
foerbah
ova kako statistika....kakva e strukturata na clenstvoto....
#5, 05.11.2018 - 17:24, foerbah   |   напиши одговор
   
keti003
vo otvorena vrska
#4, 05.11.2018 - 15:25, keti003 (48)   |   напиши одговор
   
Doverliva
Slobodna i umorna.
#3, 05.11.2018 - 12:33, Doverliva   |   напиши одговор
   
aleks076744781
Isto sme.... prodolzeno. ?????
08.11.2018 - 18:51, aleks076744781 (55)
zoki74
sloboden bez obvrski
10.11.2018 - 23:20, zoki74 (44)
Smiles
acegrizli
#2, 05.11.2018 - 06:32, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
DarX666
Слободен, и умрен во слободно време ...
#1, 05.11.2018 - 03:39, DarX666 (35)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Кој е вашиот љубовен статус?

1. Слободен/на
машки 37% (32 гласови)женски 8% (7 гласови) 45% (39 гласови)
2. Во врска
машки 9% (8 гласови)женски 2% (2 гласови) 11% (10 гласови)
3. Во брак
машки 23% (20 гласови)женски 7% (6 гласови) 30% (26 гласови)
4. Во отворена врска
машки 7% (6 гласови)женски 1% (1 гласови) 8% (7 гласови)
5. Разведен/а
машки 6% (5 гласови)женски 0% (0 гласови) 6% (5 гласови)

Одговориле: 87
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнsave
04.11.2018