Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
cyberluke75
Zavisi od pricinata. Na rabota kosula i pantaloni. Za nadvor trenerka i maicka
#8, 10.10.2018 - 20:47, cyberluke75   |   напиши одговор
   
foerbah
najnormalno...
#7, 07.10.2018 - 22:53, foerbah   |   напиши одговор
   
BigBallMale
u gakji si se shetam
#6, 07.10.2018 - 16:53, BigBallMale (30)   |   напиши одговор
   
anast
најчесто по дома носам хеланки , за надвор гледам она што е најмодерно во моментов
#5, 07.10.2018 - 00:13, anast (24)   |   напиши одговор
   
Lancelot
Фармерки со ова, фармерки со она... Тоа ли е мода? Се запрашал ли некој како настанале фармерките (Фармери, фармери + ки) каква и за кого била наменета таа облека? #БОЈКОТ фармерки
#4, 06.10.2018 - 16:40, Lancelot   |   напиши одговор
   
anast
hahaahahaha vo pravo si
07.10.2018 - 00:14, anast (24)
goranlazic
Bravo za xelankite bas gi ocrtuvaat zenskite ubavini
08.10.2018 - 15:19, goranlazic (37)
Smiles
DarX666
Анкета наменета за женскиот род ...
#3, 06.10.2018 - 10:45, DarX666 (35)   |   напиши одговор
   
stevanovik
farmerki kosula
#2, 06.10.2018 - 08:10, stevanovik (30)   |   напиши одговор
   
acegrizli
#1, 06.10.2018 - 07:47, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Којa модна комбинација најчесто ja носите?

1. фармерки, кошула и многу модни додатоци
машки 27% (17 гласови)женски 2% (1 гласови) 29% (18 гласови)
2. костим или кошула со панталони, сакам елегантен изглед
машки 8% (5 гласови)женски 2% (1 гласови) 10% (6 гласови)
3. она што е најмодерно во моментот
машки 2% (1 гласови)женски 3% (2 гласови) 5% (3 гласови)
4. фармерки, маичка, ранец и капче
машки 21% (13 гласови)женски 6% (4 гласови) 27% (17 гласови)
5. друго
машки 24% (15 гласови)женски 6% (4 гласови) 30% (19 гласови)

Одговориле: 63
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнElisabeth
06.10.2018