Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
foerbah
doma...
#14, 21.09.2018 - 01:38, foerbah   |   напиши одговор
   
bixi
Doma so sakana
#13, 18.09.2018 - 14:40, bixi (48)   |   напиши одговор
   
anast
Doma, so familijata
#12, 17.09.2018 - 10:57, anast (25)   |   напиши одговор
   
ednazenska
Na spalna so najsakanite..
#11, 16.09.2018 - 23:05, ednazenska (48)   |   напиши одговор
   
WarMan
Vo kafana!..
#10, 16.09.2018 - 19:28, WarMan (33)   |   напиши одговор
   
slobo
Vo krevet da odspies
#9, 15.09.2018 - 06:55, slobo (41)   |   напиши одговор
   
Pane-G
Дома со семејтво после напорна работа
#8, 14.09.2018 - 23:01, Pane-G   |   напиши одговор
   
kostovskan
Se podrazbira so sakaniot..
#7, 14.09.2018 - 21:32, kostovskan (45)   |   напиши одговор
   
anast
doma so semejstvoto
#6, 13.09.2018 - 02:06, anast (25)   |   напиши одговор
   
acegrizli
doma so semejstvoto !!!
#5, 12.09.2018 - 07:39, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
Lancelot
Денот е најубав кога си заедно со децата свои, а уште поубав со внуците. Ова е цитат, на голем број луѓе кои имаат деца и внуци.
#4, 12.09.2018 - 01:11, Lancelot   |   напиши одговор
   
sastojkovic
Samo milenikot nikogas nema loso da ti pomisli sve drugo e sporedno relativno
#3, 11.09.2018 - 22:12, sastojkovic (37)   |   напиши одговор
   
kostojcinoski
vo krevet
#2, 11.09.2018 - 21:45, kostojcinoski (45)   |   напиши одговор
   
dopadliva
doma so sakana licnost
#1, 11.09.2018 - 20:54, dopadliva (48)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Дeнот најдобро завршува - каде ?

1. Дома, со партнерот
машки 45% (38 гласови)женски 11% (9 гласови) 55% (47 гласови)
2. Било каде со пријателите
машки 7% (6 гласови)женски 5% (4 гласови) 12% (10 гласови)
3. Дома, сам/а, евентуално со миленик
машки 9% (8 гласови)женски 1% (1 гласови) 11% (9 гласови)
4. На некоја журка до рано наутро
машки 5% (4 гласови)женски 4% (3 гласови) 8% (7 гласови)
5. Друго
машки 12% (10 гласови)женски 2% (2 гласови) 14% (12 гласови)

Одговориле: 85
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »