Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Dragana1531
#13, 16.08.2018 - 23:13, Dragana1531   |   напиши одговор
   
kostovskan
neka zvoni,ima i podocna vreme koj te bara ke te najde...cesto mi e teret plus
#12, 14.08.2018 - 19:09, kostovskan (45)   |   напиши одговор
   
foerbah
koga imam potreba...
#11, 13.08.2018 - 15:47, foerbah   |   напиши одговор
   
Doverliva
секогаш ми е во рака освен кока работам нешто.
#10, 12.08.2018 - 21:21, Doverliva   |   напиши одговор
   
anast
Sekogas mi e vo raka
#9, 10.08.2018 - 22:45, anast (24)   |   напиши одговор
   
ZoranBocevski
Po potreba.
#8, 10.08.2018 - 20:25, ZoranBocevski (56)   |   напиши одговор
   
pitbullterier
mojov mob zvoni bilo koga negleda ni dali spie nekoj toj si rastura od izvestvanje pa i me razbuduva
#7, 10.08.2018 - 18:17, pitbullterier (33)   |   напиши одговор
   
kristal
zavisnik
#6, 10.08.2018 - 13:39, kristal (56)   |   напиши одговор
   
Beroklasec
Зависи од многу нешта
#5, 10.08.2018 - 13:12, Beroklasec (45)   |   напиши одговор
   
dopadliva
cesto telefon me druzi
#4, 10.08.2018 - 12:38, dopadliva (48)   |   напиши одговор
   
Andjelija
Uvek imam puno obavestenja ...cesto koristim telefon.
#3, 10.08.2018 - 11:47, Andjelija   |   напиши одговор
   
aleks076744781
Po potreba , na 1 cas..
#2, 10.08.2018 - 09:59, aleks076744781 (55)   |   напиши одговор
   
stevanovik
na 5 min
#1, 10.08.2018 - 08:59, stevanovik (30)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Колку често го проверувате мобилниот телефон?

1. На 5 минути
машки 15% (12 гласови)женски 10% (8 гласови) 25% (20 гласови)
2. На половина час или час
машки 30% (24 гласови)женски 8% (6 гласови) 38% (30 гласови)
3. Само кога ќе заѕвони
машки 6% (5 гласови)женски 5% (4 гласови) 11% (9 гласови)
4. Ретко
машки 15% (12 гласови)женски 5% (4 гласови) 20% (16 гласови)
5. Друго
машки 5% (4 гласови)женски 0% (0 гласови) 5% (4 гласови)

Одговориле: 79
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнElisabeth
09.08.2018