Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
femko
Ponekogas
#10, 12.07.2018 - 22:45, femko (38)   |   напиши одговор
   
foerbah
da
#9, 09.07.2018 - 21:50, foerbah   |   напиши одговор
   
kostovskan
Напиши коментар...vremeto e relativna rab
#8, 08.07.2018 - 00:34, kostovskan (44)   |   напиши одговор
   
Pane-G
Зависи од приоритетот..
#7, 08.07.2018 - 00:07, Pane-G   |   напиши одговор
   
vlatce
se sto se saka moze da se postigne
#6, 07.07.2018 - 23:00, vlatce (32)   |   напиши одговор
   
ana84
ponekogas
#5, 06.07.2018 - 21:18, ana84 (33)   |   напиши одговор
   
ana84
ponekogas
#4, 06.07.2018 - 21:17, ana84 (33)   |   напиши одговор
   
acegrizli
nekogas
#3, 06.07.2018 - 07:28, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
ZoranBocevski
OK
#2, 06.07.2018 - 00:32, ZoranBocevski (56)   |   напиши одговор
   
vikend
Devojkava vlezena e vo film
#1, 05.07.2018 - 22:26, vikend (40)   |   напиши одговор
   
1 



 
Анкета

Имате ли слободно време?

1. Да
машки 41% (35 гласови)женски 12% (10 гласови) 52% (45 гласови)
2. Не
машки 7% (6 гласови)женски 2% (2 гласови) 9% (8 гласови)
3. Понекогаш
машки 30% (26 гласови)женски 8% (7 гласови) 38% (33 гласови)

Одговориле: 86
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнsave
05.07.2018