Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
ergen41
сигурнмо си и ти осамена
#3, 15.05.2018 - 00:04, ergen41 (45)   |   напиши одговор
   
Pane-G
Да и не ,не сум до толку осамен ,но сам сум има разлика
#2, 14.05.2018 - 23:46, Pane-G   |   напиши одговор
   
KRUSHOO
Покрај толку жени никогаш не е досадно
#1, 14.05.2018 - 19:28, KRUSHOO   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Осамени ли сте?

1. Да
машки 34% (29 гласови)женски 11% (9 гласови) 45% (38 гласови)
2. Не
машки 42% (36 гласови)женски 13% (11 гласови) 55% (47 гласови)

Одговориле: 85
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнsave
11.05.2018