Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Pane-G
Што ми вреди ако ја изневерам партнерката. За избричена и депилирана путка или што за да ја изневерам ЈОК
#5, 21.04.2018 - 12:53, Pane-G   |   напиши одговор
   
.
#4, 17.04.2018 - 23:00, ()   |   напиши одговор
   
draganskop1
Slucajno bese ,vo koe ne mozev da odoleam.
#3, 17.04.2018 - 21:50, draganskop1 (62)   |   напиши одговор
   
mebitola
Nikogas...
#2, 17.04.2018 - 14:20, mebitola (33)   |   напиши одговор
   
dicks
сеуште имам не партнерка бидејќи дека не можам јас најдам на било кое место е тоа.
#1, 13.04.2018 - 17:04, dicks (42)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Сте го/ја изневериле ли партнерот/ката?

1. Да
машки 40% (32 гласови)женски 6% (5 гласови) 46% (37 гласови)
2. Не
машки 40% (32 гласови)женски 15% (12 гласови) 54% (44 гласови)

Одговориле: 81
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »