Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Pane-G
Да, читам книги кога имам слободно време,но за Библијата секогаш имам време бидејќи таму ги има сите одговори што ми треба.
#2, 12.03.2018 - 20:24, Pane-G   |   напиши одговор
   
opasniot
citam samo stripovi zagor alan ford kapetan miki spajdermen i drugi
#1, 11.03.2018 - 14:17, opasniot (39)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Дали читате книги?

1. Да, почесто
машки 10% (5 гласови)женски 4% (2 гласови) 14% (7 гласови)
2. Да, но многу ретко, скоро никогаш
машки 8% (4 гласови)женски 0% (0 гласови) 8% (4 гласови)
3. Читам кога имам слободно време
машки 25% (13 гласови)женски 10% (5 гласови) 35% (18 гласови)
4. Само ако некој ми предложи добра книга
машки 2% (1 гласови)женски 2% (1 гласови) 4% (2 гласови)
5. Не, има филм скоро са секоја книга
машки 6% (3 гласови)женски 2% (1 гласови) 8% (4 гласови)
6. Не никогаш не читам
машки 14% (7 гласови)женски 0% (0 гласови) 14% (7 гласови)
7. Друго
машки 12% (6 гласови)женски 6% (3 гласови) 18% (9 гласови)

Одговориле: 51
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »