Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
SASO
Koga imas ljubov imas se so sakas
#3, 11.02.2018 - 21:17, SASO (27)   |   напиши одговор
   
LUTKAA
Koga imas ljubov imas se
#2, 11.02.2018 - 20:22, LUTKAA (31)   |   напиши одговор
   
Pane-G
Од све по нешто
#1, 11.02.2018 - 18:07, Pane-G   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Што ве исполнува најмногу во животот?

1. Работа
машки 5% (4 гласови)женски 4% (3 гласови) 9% (7 гласови)
2. Љубов
машки 32% (25 гласови)женски 9% (7 гласови) 42% (32 гласови)
3. Друштво
машки 12% (9 гласови)женски 0% (0 гласови) 12% (9 гласови)
4. Пари
машки 14% (11 гласови)женски 5% (4 гласови) 19% (15 гласови)
5. Учење
машки 0% (0 гласови)женски 1% (1 гласови) 1% (1 гласови)
6. Друго
машки 17% (13 гласови)женски 0% (0 гласови) 17% (13 гласови)

Одговориле: 77
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »