Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
foerbah
nikoj nisto ne komentiral...cudno...
#1, 14.01.2018 - 21:53, foerbah   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Каде и дали веќе започнавте со учење?

1. да, започнав во основно
машки 5% (3 гласови)женски 3% (2 гласови) 8% (5 гласови)
2. да, во средно
машки 3% (2 гласови)женски 0% (0 гласови) 3% (2 гласови)
3. скоро ми започна годината на факултет
машки 5% (3 гласови)женски 2% (1 гласови) 7% (4 гласови)
4. веке сум на постдипломски студии
машки 5% (3 гласови)женски 0% (0 гласови) 5% (3 гласови)
5. завршив средно образование
машки 26% (16 гласови)женски 3% (2 гласови) 30% (18 гласови)
6. веќе дипломирав на факултет
машки 16% (10 гласови)женски 7% (4 гласови) 23% (14 гласови)
7. ги завршив постдипломските испити за магистратура
машки 23% (14 гласови)женски 2% (1 гласови) 25% (15 гласови)

Одговориле: 61
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »