Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Напиши коментар...ne se site prsti isti
#13, 12.11.2017 - 16:58, ()   |   напиши одговор
   
vlatce
sekoja zenska posebna
#12, 11.11.2017 - 22:30, vlatce (32)   |   напиши одговор
   
adnan1
pari i mok na koe pozicija na rabota
#11, 11.11.2017 - 00:22, adnan1 (48)   |   напиши одговор
   
adnan1
pari i mok na koe pozicija na rabota
#10, 11.11.2017 - 00:22, adnan1 (48)   |   напиши одговор
   
DarX666
Парички си сакаат госпоџиците, да си живеат како кралици, да не се замараат, како што си е графички прикажано у анкетата. јбг.
#9, 10.11.2017 - 21:58, DarX666 (35)   |   напиши одговор
   
acegrizli
#8, 10.11.2017 - 06:36, acegrizli (58)   |   напиши одговор
   
wonderboy-usa
Напиши коментар...kaj mene najveke im se dopaga mojot zadnik... a za kaj drugite neznam
#7, 10.11.2017 - 06:15, wonderboy-usa   |   напиши одговор
   
darkojosifovski
dobrina cesnost ubavina pari
#6, 09.11.2017 - 23:37, darkojosifovski (50)   |   напиши одговор
   
kristal
pamet i harizma
#5, 09.11.2017 - 21:51, kristal (56)   |   напиши одговор
   
milanoski
pari
#4, 09.11.2017 - 19:06, milanoski (26)   |   напиши одговор
   
Icka-ku
ubavina--i cigan neka e samo da e ubav
#3, 09.11.2017 - 17:48, Icka-ku (40)   |   напиши одговор
   
Пари
#2, 09.11.2017 - 16:53, ()   |   напиши одговор
   
пари
#1, 09.11.2017 - 15:35, ()   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

што жените највеќе гледаат во мажите?

1. пари
машки 30% (28 гласови)женски 2% (2 гласови) 32% (30 гласови)
2. убавина
машки 2% (2 гласови)женски 1% (1 гласови) 3% (3 гласови)
3. карактер
машки 11% (10 гласови)женски 6% (6 гласови) 17% (16 гласови)
4. моќ
машки 5% (5 гласови)женски 1% (1 гласови) 6% (6 гласови)
5. добар љубовник
машки 11% (10 гласови)женски 4% (4 гласови) 15% (14 гласови)
6. позиција на работно место
машки 2% (2 гласови)женски 0% (0 гласови) 2% (2 гласови)
7. спонзор
машки 12% (11 гласови)женски 1% (1 гласови) 13% (12 гласови)
8. сродна душа
машки 5% (5 гласови)женски 6% (6 гласови) 12% (11 гласови)

Одговориле: 94
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »
 Автор на анкетата

офлајнinte
09.11.2017