Коментари за гласањето
  Можеш да коментираш само активни анкети  

Напиши коментар:

Smiles
Pane-G
Немам мислење за прашањево?! Но знам дека треба да се подобри инфраструктура за затоплување со енергетска ефикасност.
#12, 25.05.2017 - 22:43, Pane-G   |   напиши одговор
   
foerbah
...
#11, 25.05.2017 - 00:19, foerbah   |   напиши одговор
   
Zlatko99
nisto ce ziveeme normalno ako mozat da zivet na najstudenite delovi na planetata mozime i nie a i ce bideme pozdravi nesomneno
#10, 24.05.2017 - 22:35, Zlatko99 (44)   |   напиши одговор
   
Dragana1531
#9, 22.05.2017 - 14:35, Dragana1531   |   напиши одговор
   
Dejansk
Ao
#8, 22.05.2017 - 02:28, Dejansk (38)   |   напиши одговор
   
bozin
nesto ocajno napisano ko niz gas isterano i pod 5 treba da ima ke gi stavime kurovite vo futrola i me molcime do prolet
#7, 21.05.2017 - 19:50, bozin (41)   |   напиши одговор
   
Gocko
Еве и од мене едно прашање,слично на ова од анкетава. Дали климатските промени влијаат врз менструацијата на пеперутките?
#6, 19.05.2017 - 19:05, Gocko (46)   |   напиши одговор
   
DarX666
1. Да, ептен 2. Не бе, везе си нема 3. Владата да оцени со анкета на пеперутките 4. Абе нема климатски промени, ве лажат овие од НАСА
19.05.2017 - 19:48, DarX666 (34)
Hihihi
20.05.2017 - 14:53, ()
Smiles
Gocko
дајте бе луѓе ако не сте по креативноста како мене гласајте си само. што глупи прашања се не ќе поставите?
#5, 19.05.2017 - 18:59, Gocko (46)   |   напиши одговор
   
Jofce
Општините да ги помогнат граѓаните шо немаат соодветни услови или се бездомници, прифатни центри за привремено сместување, и ред други работи...
#4, 19.05.2017 - 16:30, Jofce (34)   |   напиши одговор
   
DarX666
Абе, на 30 степени ви текна да го поставите прашањево? Нестенормални.ком.мк
#3, 19.05.2017 - 15:27, DarX666 (34)   |   напиши одговор
   
Lancelot
Државата преку Општините треба да со субвенционираат секое семејство со по 15 000 денари годишно за полесно да се надмине зимскиот период.
#2, 19.05.2017 - 08:35, Lancelot   |   напиши одговор
   
acegrizli
na sekoe nivo !!!
#1, 19.05.2017 - 08:06, acegrizli (57)   |   напиши одговор
   
1  
Анкета

Што треба да се преземе при екстремни студови за луѓето?

1. Ништо, све си е во ред.
машки 16% (11 гласови)женски 1% (1 гласови) 17% (12 гласови)
2. Општините да им помогнат на граѓаните.
машки 30% (21 гласови)женски 10% (7 гласови) 40% (28 гласови)
3. Владата да донесе добри закони.
машки 14% (10 гласови)женски 7% (5 гласови) 21% (15 гласови)
4. Немам свое мислење.
машки 14% (10 гласови)женски 7% (5 гласови) 21% (15 гласови)

Одговориле: 70
машки - машки    женски - женски

архива на анкетата »