анкета
На оваа страница можеш да ги видиш резултатите од анкетите и да одговориш на сегашната анкета на главната страница.
1  2  3  ...  44  45  46  47  48  ...  91  92  93  [»]  [+10] 
Би сакале ли да живеете надвор од Македонија?
21.01.2018
1. Да
машки 47% (24 гласови)женски 8% (4 гласови) 55% (28 гласови)
2. Не
машки 39% (20 гласови)женски 6% (3 гласови) 45% (23 гласови)

Одговориле: 51
машки - машки       женски - женски

Дали некој од членовите на Топ.мк има извршено контакт или средба со друга личност од Топ.мк ???
16.01.2018
1. Имам повеќе пријатели со кој се запознав овде на Топ.мк
машки 8% (5 гласови)женски 3% (2 гласови) 11% (7 гласови)
2. Имам кратки разговори и мали средби со членови од Топ.мк
машки 17% (11 гласови)женски 2% (1 гласови) 19% (12 гласови)
3. Немам стекнато никакво пријателство
машки 8% (5 гласови)женски 2% (1 гласови) 9% (6 гласови)
4. Немам направено никаква средба
машки 16% (10 гласови)женски 3% (2 гласови) 19% (12 гласови)
5. Има доста безобразни и не се трудам да запознам друга личност
машки 0% (0 гласови)женски 3% (2 гласови) 3% (2 гласови)
6. Со секој/а не се прави нормален муабет
машки 6% (4 гласови)женски 2% (1 гласови) 8% (5 гласови)
7. Не се трудам да запознавам друга личност
машки 3% (2 гласови)женски 2% (1 гласови) 5% (3 гласови)
8. Се трудам да ширам пријателства ама тешко оди
машки 19% (12 гласови)женски 0% (0 гласови) 19% (12 гласови)
9. Немам доверба во повеќето членови и ги одбегнувам
машки 5% (3 гласови)женски 3% (2 гласови) 8% (5 гласови)

Одговориле: 64
машки - машки       женски - женски

Анкетата е предложена од: dragan-cako dragan-cako
Каде и дали веќе започнавте со учење?
09.01.2018
1. да, започнав во основно
машки 5% (3 гласови)женски 3% (2 гласови) 8% (5 гласови)
2. да, во средно
машки 3% (2 гласови)женски 0% (0 гласови) 3% (2 гласови)
3. скоро ми започна годината на факултет
машки 5% (3 гласови)женски 2% (1 гласови) 7% (4 гласови)
4. веке сум на постдипломски студии
машки 5% (3 гласови)женски 0% (0 гласови) 5% (3 гласови)
5. завршив средно образование
машки 26% (16 гласови)женски 3% (2 гласови) 30% (18 гласови)
6. веќе дипломирав на факултет
машки 16% (10 гласови)женски 7% (4 гласови) 23% (14 гласови)
7. ги завршив постдипломските испити за магистратура
машки 23% (14 гласови)женски 2% (1 гласови) 25% (15 гласови)

Одговориле: 61
машки - машки       женски - женски

Од кој Град се најубавите Девојки ?
03.01.2018
1. Скопје
машки 21% (15 гласови)женски 4% (3 гласови) 25% (18 гласови)
2. Куманово
машки 4% (3 гласови)женски 3% (2 гласови) 7% (5 гласови)
3. Штип
машки 4% (3 гласови)женски 1% (1 гласови) 6% (4 гласови)
4. Битола
машки 13% (9 гласови)женски 3% (2 гласови) 15% (11 гласови)
5. Прилеп
машки 3% (2 гласови)женски 3% (2 гласови) 6% (4 гласови)
6. Охрид
машки 6% (4 гласови)женски 0% (0 гласови) 6% (4 гласови)
7. Струмица
машки 14% (10 гласови)женски 1% (1 гласови) 15% (11 гласови)
8. Велес
машки 1% (1 гласови)женски 0% (0 гласови) 1% (1 гласови)
9. Друг град
машки 13% (9 гласови)женски 7% (5 гласови) 19% (14 гласови)

Одговориле: 72
машки - машки       женски - женски

Анкетата е предложена од: martijanis martijanis
На што се потпираат денешните современи бракови
29.12.2017
1. Врз основа на физичка привлечност
машки 10% (5 гласови)женски 4% (2 гласови) 14% (7 гласови)
2. Врз основа на финансиска придобивка
машки 18% (9 гласови)женски 4% (2 гласови) 22% (11 гласови)
3. Врз основа на љубов и заемно разбирање
машки 24% (12 гласови)женски 12% (6 гласови) 36% (18 гласови)
4. Врз религиозна основа
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
5. Врз основа на принуда,предходен договор
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
6. Врз основа на партиска книшка
машки 0% (0 гласови)женски 0% (0 гласови) 0% (0 гласови)
7. Врз основа на подеднакво интелектуално ниво
машки 4% (2 гласови)женски 0% (0 гласови) 4% (2 гласови)
8. Врз основа на интерес
машки 16% (8 гласови)женски 8% (4 гласови) 24% (12 гласови)

Одговориле: 50
машки - машки       женски - женски

Анкетата е предложена од: VOCKO VOCKO
1  2  3  ...  44  45  46  47  48  ...  91  92  93  [»]  [+10]