VIP статус
Сакам да бидам VIP!
VIP статусот не е активен

Предности на VIP корисникот:11 во едно

Сега до твоето корисничко име ќе се прикаже иконка
Твоето старо корисничко име:  username
твоето ново корисничко име: online username
7 поени за  100 20 понус поени
Стани VIP и ќе можеш да гласаш со 7 за само 20 бонус поени!
Можеш да пишуваш приватни коментари
Коментарите се видливи само за тебе и за примачот!
Можеш да видиш дали писмото што го испрати е прочитано
Известувањето ќе ти помогне да дознаеш дали твоето писмо беше прочитано и кога.
Додадете слика први по ред
Твоите слики ќе бидат проверени први по ред.
Види ги во полна големина сликите во албумите
Можеш да ги гледаш сликите кои се во албумите во полна големина.
Повеќе гласања и прегледи на профилот
Твојата слика ќе биде почесто гласена, ние ќе ја промовираме твојата слика во гласањето секој ден!
VIP дизајн на буквите и коментарите.
Твоите коментари и букви сега се со кул дизајн.
Користиш смајли
Ти можеш да користиш смајли во твоите коментари
Да бришиш испратени писма
Можеш да го избришиш писмото и примачот нема да дознае за тоа.
Да користиш анимации во коментарите
Твоите слики ќе бидат прикажени во коментарите како анимација.