Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

videska

прегледи: 10485 слава: 46.99 активност: 9
videska ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 09.02.2018 - 09:51
регистриран: 23.07.2008 - 16:15
име Maja Videska-Radeska
пол
   женско   
дата на раѓање
01.05.1987    30
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
e-mail адреса maja_20pp@hotmail.com

слики

  • videska
  • videska
  • videska
  • videska
  • videska
  • videska
  • videska
  • videska
  • videska


клубови

top.mk 12679

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
23.01.2018
 
offline videska - 18:51
Сликата е во ТОП #7
 
offline videska - 06:41
Сликата е во ТОП #6
22.01.2018
 
offline videska - 16:11
Сликата е во ТОП #7
 
offline videska - 04:11
Сликата е во ТОП #7
21.01.2018
 
offline videska - 15:21
Сликата е во ТОП #6

пријатели

која е videska?

test image
статус на врската - во врска.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
person_type СУДИЈА (доминантен, затворен, реалистичен начин на мислење)обратна врска videska


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.