Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
online 

mnd

прегледи: 349 слава: 63.07 активност: 12
mnd ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 23.01.2019 - 07:16
регистриран 25.10.2012 - 04:16
име
пол
   машко   
дата на раѓање
16.09.1985    33
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • mnd
  • mnd
  • mnd


клубови

top.mk 13778

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
19.01.2019
 
online mnd - 06:58
коментира слика на jojobby7
12.01.2019
 
online mnd - 06:46
коментира слика на lenka1
28.12.2018
 
online mnd - 01:55
коментира слика на Donicka

пријатели

кој е mnd?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска mnd


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.