Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

mimi2

прегледи: 24283 слава: 68.87 активност: 12
mimi2 ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 15.10.2018 - 22:41
регистриран: 11.09.2011 - 21:18
име mimi
пол
   женско   
висина 175 см
дата на раѓање
05.03.1975    43
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
образование
Професионално образование  
e-mail адреса видлив само за пријатели
јазици Англиски*

слики

  • mimi2
  • mimi2


клубови

top.mk 14760

интереси

latino americki tanc

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

подароци подароци сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
13.10.2018
 
offline mimi2 - 22:04
Има подарок од корисникот Robertooo

пријатели

која е mimi2?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Успешно избраната омилена личност е pluton21
Денови заедно: 1005
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска mimi2


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.