Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

mima-m

прегледи: 7242 слава: 28.01 активност: 9
mima-m ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 09.12.2018 - 20:31
регистриран: 02.01.2014 - 08:57
име
пол
   женско   
дата на раѓање
05.12.1959    59
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Прилеп  
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • mima-m


клубови

top.mk 14322

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
05.12.2018
 
offline mima-m - 03:35
Има роденден денес
Испрати подарок »
01.12.2018
 
offline mima-m - 13:31
Сликата е во ТОП #12
 
offline mima-m - 01:21
Сликата е во ТОП #12
30.11.2018
 
offline mima-m - 13:01
Сликата е во ТОП #12
 
offline mima-m - 00:11
Сликата е во ТОП #14

пријатели

која е mima-m?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: песимист.
Дава ниски оценки, но е фер оценување.
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска mima-m


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.