Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

licija

прегледи: 61268 слава: 142.25 активност: 18
licija ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 16.08.2018 - 22:41
регистриран: 07.06.2008 - 00:51
име Sonja
пол
   женско   
висина 164 см
дата на раѓање
26.07.1966    52
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  

слики

  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija


клубови

top.mk 15286

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

подароци подароци сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
09.08.2018
 
offline licija - 00:05
Сликата е оценета со 10 поени
06.08.2018
 
offline licija - 00:13
Сликата е оценета со 10 поени
26.07.2018
 
offline licija - 03:35
Има роденден денес
Испрати подарок »
23.07.2018
 
offline licija - 09:35
Сликата е оценета со 10 поени
19.07.2018
 
offline licija - 20:39
Сликата е оценета со 10 поени

пријатели

која е licija?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: песимист.
Дава ниски оценки, но е фер оценување.
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска licija


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.