Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

kiki-srce

прегледи: 50192 слава: 165.26 активност: 18
kiki-srce ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 18.02.2018 - 01:58
регистриран: 21.12.2010 - 15:13
име Kristina kiki
пол
   женско   
дата на раѓање
13.02.1992    26
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Радовиш  

слики

  • kiki-srce
  • kiki-srce
  • kiki-srce
  • kiki-srce - kiki
  • kiki-srce - kiki
  • kiki-srce - kiki


клубови

top.mk 12265

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Вчера
 
offline kiki-srce - 00:31
Корисникот kiki-srce го додал корисникот marce30 во листата со пријатели.
13.02.2018
 
offline kiki-srce - 03:35
Има роденден денес
Испрати подарок »

пријатели

која е kiki-srce?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска kiki-srce


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.