Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

kalvi123

прегледи: 103 слава: 0 активност: 24
kalvi123 ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 15.10.2018 - 16:06
регистриран 07.02.2018 - 14:45
име Kalvi
пол
   машко   
дата на раѓање
22.10.1974    43
 колку си одговарате »
место
Естонија, Kuressaare  
образование
Средно образование  
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • kalvi123
  • kalvi123
  • kalvi123
  • kalvi123


клубови

top.mk 14760

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Вчера
 
offline kalvi123 - 22:51
Сликата е во ТОП #2
 
offline kalvi123 - 10:41
Сликата е во ТОП #2
14.10.2018
 
offline kalvi123 - 22:21
Сликата е во ТОП #1
 
offline kalvi123 - 10:01
Сликата е во ТОП #1
13.10.2018
 
offline kalvi123 - 20:01
Сликата е во ТОП #1

пријатели

кој е kalvi123?

test image
статус на врската - слободен.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска kalvi123


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.