Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

gabrovo

прегледи: 157 слава: 0.38 активност: 3
  Напиши писмо
последна посета: 12.01.2019 - 16:00
регистриран 05.03.2012 - 12:49
име
пол
   машко   
дата на раѓање
07.05.1956    62
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Валандово  
e-mail адреса видлив само за пријатели


клубови

top.mk 14116

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
12.01.2019
 
offline gabrovo - 16:00
коментира слика на licija

пријатели

кој е gabrovo?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: корисник без слика.
Нема слики и во моментов не може да оценува.
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска gabrovo


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.