Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

draganpet

прегледи: 262 слава: 1.3 активност: 3
draganpet ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 29.12.2018 - 08:41
регистриран 25.04.2008 - 11:39
име dragan petkovski
пол
   машко   
висина 180 см
дата на раѓање
04. август  
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  

слики

  • draganpet
  • draganpet
  • draganpet
  • draganpet
  • draganpet - jas napred
  • draganpet
  • draganpet


клубови

top.mk 13775

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
29.12.2018
 
offline draganpet - 08:35
коментира слика на kaubojka-slatka

пријатели

кој е draganpet?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: реален.
Објективна личност во давањето оценки.
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска draganpet


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.