Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

crnogorka

прегледи: 43071 слава: 175.11 активност: 21
crnogorka ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 26.09.2017 - 00:37
регистриран: 26.11.2008 - 21:28
име gordana jovanovska
пол
   женско   
дата на раѓање
11.07.1972    45
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Куманово  
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka
  • crnogorka - levo
  • crnogorka

на други слики

* * »

клубови

top.mk 13777

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
23.09.2017
 
offline crnogorka - 22:21
Сликата е во ТОП #13
 
offline crnogorka - 09:41
Сликата е во ТОП #14
22.09.2017
 
offline crnogorka - 21:31
Сликата е во ТОП #14
 
offline crnogorka - 09:11
Сликата е во ТОП #13
21.09.2017
 
offline crnogorka - 19:11
Сликата е во ТОП #13

пријателиВидео
poljubi me
Сите видеа на корисникот (2) »


која е crnogorka?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска crnogorka


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.