Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

MarinaIliev

Вие сте единствената личност на светот, која може да ги искористи вашите способности.
прегледи: 1981 слава: 29.82 активност: 36
Среќен роденден!
Овој корисник има роденден денес. Испрати подарок »
MarinaIliev ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 09.12.2018 - 22:18
регистриран: 03.12.2018 - 15:37
име Marina Iliev
пол
   женско   
дата на раѓање
16.12.1970    48
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
образование
Дипломиран студент  
јазици Македонски*** , Босански*** , Хрватски*** , Српски*** , Англиски*** , Шпански*

слики

  • MarinaIliev
  • MarinaIliev


училишта

Клас од 1998»
Универзитет "Св. Кирил и Методиј"

клубови

top.mk 14322

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Денес
 
offline MarinaIliev - 12:51
Сликата е во ТОП #3
 
offline MarinaIliev - 03:35
Има роденден денес
Испрати подарок »
 
offline MarinaIliev - 00:41
Сликата е во ТОП #3
Вчера
 
offline MarinaIliev - 11:41
Сликата е во ТОП #4
14.12.2018
 
offline MarinaIliev - 23:21
Сликата е во ТОП #3

пријатели

која е MarinaIliev?

test image
статус на врската - слободен.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: Фрлач на 4.
Фрла 4 насекаде. Не е објективна личност.
person_type ИНТЕЛИГЕНТЕН (доминантен, затворен, апстрактен начин на мислење)обратна врска MarinaIliev


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.