Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

Jasminaa

прегледи: 1111 слава: 10.72 активност: 24
Jasminaa ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 13.08.2018 - 23:07
регистриран: 28.07.2018 - 01:42
име Jasmina Stojanovska
пол
   женско   
висина 170 см
дата на раѓање
04.04.1978    40
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
образование
Високо професионално образование  
e-mail адреса видлив само за пријатели
јазици Англиски*** , Германски**

слики

  • Jasminaa
  • Jasminaa
  • Jasminaa
  • Jasminaa


клубови

top.mk 14898

интереси

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Денес
 
offline Jasminaa - 18:01
Сликата е во ТОП #7
 
offline Jasminaa - 05:31
Сликата е во ТОП #7
Вчера
 
offline Jasminaa - 17:31
Сликата е во ТОП #7
 
offline Jasminaa - 05:11
Сликата е во ТОП #7
15.08.2018
 
offline Jasminaa - 17:01
Сликата е во ТОП #7

пријатели

која е Jasminaa?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
person_type АЈКУЛА (доминантен, отворен, реалистичен начин на мислење)обратна врска Jasminaa


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.