Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

Jasmina

прегледи: 3987 слава: 46.71 активност: 6
Jasmina ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 12.10.2018 - 13:30
регистриран: 06.05.2018 - 20:18
име
пол
   женско   
дата на раѓање
07.07.1982    36
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • Jasmina
  • Jasmina
  • Jasmina
  • Jasmina


блог

You are who you are for a reason
понеделник, 17. септември 2018 Час 22:30
You are who you are for a reason.... прочитај повеќе »

Fire and Ice
понеделник, 17. септември 2018 Час 22:27
Some say the world will end in fire,
... прочитај повеќе »

клубови

top.mk 14173

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

пријатели

која е Jasmina?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: песимист.
Дава ниски оценки, но е фер оценување.
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска Jasmina


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.