Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

Ivkic

прегледи: 11952 слава: 80.98 активност: 21
Ivkic ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 21.04.2018 - 00:36
регистриран: 07.01.2009 - 14:58
име Ivana Rusovska
пол
   женско   
дата на раѓање
07.02.1991    27
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
занимање
наука/образование
 
e-mail адреса видлив само за пријатели

слики

  • Ivkic
  • Ivkic
  • Ivkic
  • Ivkic
  • Ivkic
  • Ivkic
  • Ivkic


клубови

top.mk 16096

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
13.04.2018
 
offline Ivkic - 00:10
Сликата е оценета со 10 поени
05.04.2018
 
offline Ivkic - 19:31
Сликата е во ТОП #4
 
offline Ivkic - 07:11
Сликата е во ТОП #4
04.04.2018
 
offline Ivkic - 19:01
Сликата е во ТОП #4
 
offline Ivkic - 06:41
Сликата е во ТОП #3

пријатели

која е Ivkic?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: реален.
Објективна личност во давањето оценки.
person_type ГУРУ (корисен, отворен, апстрактно мислење, емоционална личност), со панделка и цвеќе.обратна врска Ivkic


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.