Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

DraganSK

прегледи: 707 слава: 11.39 активност: 24
  Напиши писмо
последна посета: 15.10.2018 - 23:09
регистриран 03.11.2015 - 18:42
име
пол
   машко   
дата на раѓање
02.02.1983    35
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
e-mail адреса видлив само за пријатели


клубови

top.mk 14760

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Вчера
 
offline DraganSK - 12:45
коментира слика на vulender
14.10.2018
 
offline DraganSK - 23:14
коментира слика на kristinaskopje
12.10.2018
 
offline DraganSK - 20:43
коментира слика на vulender
 
offline DraganSK - 13:51
Сликата е во ТОП #33
11.10.2018
 
offline DraganSK - 20:41
коментира слика на mimi2

пријатели

кој е DraganSK?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: корисник без слика.
Нема слики и во моментов не може да оценува.
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска DraganSK


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.