Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
online 

DonLudaK

прегледи: 4420 слава: 27.17 активност: 18
DonLudaK ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 23.05.2018 - 14:46
регистриран 03.06.2008 - 13:53
име Martin
пол
   машко   
висина 192 см
дата на раѓање
05. април  
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
блиско место Aerodrom
занимање
маркетинг/економија
 
занимање Меѓународен маркетинг менаџмент
образование
Високо професионално образование  
e-mail адреса видлив само за пријатели
chat клиенти
MSN
  donludak@hotmail.com

слики

  • DonLudaK - Uzivancija
  • DonLudaK - Sluzbeno ...
  • DonLudaK - Training
  • DonLudaK - Energyyy
  • DonLudaK - Uzivancija
  • DonLudaK - Malku sport
  • DonLudaK


клубови

top.mk 15834

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
  тој коментирал »
 тој е коментиран »
 постови во клубови на корисникот
 тој е означен »
 корисникот нема тестови »

сите негови подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
20.05.2018
 
online DonLudaK - 15:51
Сликата е во ТОП #13
 
online DonLudaK - 01:31
Сликата е во ТОП #14
19.05.2018
 
online DonLudaK - 12:11
Сликата е во ТОП #14
18.05.2018
 
online DonLudaK - 23:51
Сликата е во ТОП #14
 
online DonLudaK - 11:31
Сликата е во ТОП #14

пријатели

кој е DonLudaK?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: заспана убавина.
Доби поен од него? Wow!!! :)
Тој е никој во моментот. За да стане некој, корисникот треба да направи персонален тест


обратна врска DonLudaK


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.