Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

BileBilee

Неписмени ти солат памет, безобразни ти делат култура а грешници ти глумат ангели.... Е такво време дојде...
прегледи: 5439 слава: 49.07 активност: 27
  Напиши писмо
последна посета: 25.09.2017 - 16:18
регистриран: 20.01.2017 - 22:41
име Biljana
пол
   женско   
висина 167 см
дата на раѓање
01.11.1980    36
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  
блиско место Skopje
занимање
администрација
 
занимање не е вaжнo
образование
Средно образование  
e-mail адреса видлив само за пријатели
телефон видлив само за пријатели
јазици Српски** , Бугарски* , Хрватски*


училишта

Клас од 1999»
Универзитет "Св. Кирил и Методиј"

клубови

top.mk 13777

интереси

kino 10 , knigi 91 , ljubov 115 , moda 20 , muzika 407 , prijateli 22 , priroda 34 , prosetki 13 , teatar 9

дополнителна информација

Sakam da se druzam samo so iskreni i seriozni osobi

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Вчера
 
offline BileBilee - 13:01
Сликата е во ТОП #15
 
offline BileBilee - 00:21
Сликата е во ТОП #11
24.09.2017
 
offline BileBilee - 12:11
Сликата е во ТОП #11
23.09.2017
 
offline BileBilee - 23:51
Сликата е во ТОП #10
 
offline BileBilee - 11:41
Сликата е во ТОП #10

пријатели

која е BileBilee?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: корисник без слика.
Нема слики и во моментов не може да оценува.
person_type ПОСТАР БРАТ (корисен, отворен, апстрактно мислење, рационална личност)обратна врска BileBilee


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.