Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
offline 

licija

прегледи: 64538 слава: 135.26 активност: 24
licija ankeedi pilt
  Напиши писмо
последна посета: 21.01.2019 - 20:07
регистриран: 07.06.2008 - 00:51
име Sonja
пол
   женско   
висина 164 см
дата на раѓање
26.07.1966    52
 колку си одговарате »
место
Македонија, Македонија, Скопје  

слики

  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija
  • licija


клубови

top.mk 14114

контакти
  додај во пријатели »
  корисникот не те додал во листата со пријатели
 
  блокирање на корисник »
Види ја листата со контакти.
активности
 коментари од неа »
 коментари за неа »
 нејзините постови во клубовите »
 таа е означена »
 корисникот нема тестови »

подароци подароци сите нејзини подароци »
испрати подарок »

инфо за активности
Вчера
 
offline licija - 16:01
Сликата е во ТОП #2
 
offline licija - 04:01
Сликата е во ТОП #2
21.01.2019
 
offline licija - 15:51
Сликата е во ТОП #2
 
offline licija - 00:51
Сликата е во ТОП #3
20.01.2019
 
offline licija - 10:21
Сликата е во ТОП #3

пријатели

која е licija?

test image
статус на врската - не е важно.  
+Не е избран за омилена личност
rate style Стилот на оценување е: песимист.
Дава ниски оценки, но е фер оценување.
Таа е никој во моментот. За да е некој, корисничката треба да направи персонален тест.


обратна врска licija


наслов:
Smiles 

Пиши му на овој корисник - писмото оди во top.mk поштенската кутија. Можеш да го видиш во твојата поштенска кутија.

Важно!Испраќањето на верижни писма, реклама и спам е строго забрането. Казната за тоа е блокирање на профилот.