Поддршка за клиенти

 
  На оваа страница може да контактираш со службата за поддршка на клиенти.
Пред да почнеш да пишуваш увери се дека си проверил во најчесто поставувани прашања - FAQ и правила.
 


Теми

Проблем со SMS

Купување SOL или порачката на услуга преку SMS е неуспешно.
 

Проблем со платените услуги

Парите не пристигнаа на мојата сметка, продавањето на клуб е неуспешно, темата не се појави во мојот профил и слично.
 

Проблем со мојот профил

Немам достап до сајтот, ја заборавив лозинката, профилот е блокиран или украден и слично.
 

Проблем со моите слики

Сликата не е додадена, не е во рејтингот и слично.
 

Грешка на сајтот

Нешто не работи како што би требало да работи
 

Прашања за соработка

Идеја или предлог

Сподели ги твоите идеи за надоградување - како може да го направиме сајтот подобар.
 

Соработка или барање за реклама

Пиши ни ако сакаш да соработуваш со нас или да порачаш рекламирање