Преглед
Може да најдеш соученици или колеги ако се вклучиш во листата со училиштата или универзитетите. Секцијата Училишта ви помага да пронајдете школски другари и да стапите во контакт со нив преку нивниот профил. Доколку ги воведеш податоците за тебе (училиште, година) твоите пријатели ќе може да те пронајдат полесно. За да пронајдеш школкси другари - користи пребарување.

Најпопуларните училишта се наоѓаат на страницата статистика »

Твое одделение

За да го избереш твоето училиште треба да си најавен (види горе). Може да пребаруваш училишта и одделенија без да си најавен.

Пребарување на училишта

 
адреса:  избери друг град
име на училиште:
 

Најпопуларни училишта

види повеќе »
# име на училиште ученици ТОП корисници
1 Универзитет "Св. Кирил и Методиј" 183
2 Универзитет "Св. Климент Охридски" 53
3 Државен универзитет „Гоце Делчев“ 36
4 СЕТУГС,,Михајло Пупин,, 22
5 Приватен универзитет - ФОН 18
види повеќе »