Статистика

Статистиката за top.mk се обновува еднаш дневно (рано наутро), блокираните профили - еднаш на час.

  • НАЈПОЗНАТИ - корисници со највисока слава!
  • НАЈПОПУЛАРНИ машки и женски - имаат најмногу прегледи за последните два дена.(бројката веднаш до позицијата значи смена во споредба со претходниот ден, а жолтиот ззнак означува дека е нов корисник).
  • НАЈИНТЕРЕСНИ машки и женски - присуствуваат најмногу во списоците на внимание.
  • НАЈИЗБРАНИ - корисници, избрани најмногу за пријатели.

Најпознати корисници

# корисник години слики слава
1
offline Mihail-M
 1333.18
2
offline zlatica88
 10320.45
3
offline Sladzana
 9314.82
4
offline a-ce
309308.82
5
offline Elisabeth
 10303.20

види повеќе »

Најпопуларни интереси

# интерес корисници
1muzika424
2sport322
3sex276
4zabava240
5druzenje216
6seks151
7ljubov124
8fudbal110
9filmovi106
10knigi95
11setanje91
12film86
13kompjuteri85
14internet70
15zeni68

види повеќе »

Најпопуларни
(за последните 2 дена)

Машки

# корисник години слики прегледан
1
+
+2

offline Polatalemdar
30114
2
+
+7

online Konkreten
4308
3
-
-2

offline ZOKAC
5018
4
+
+6

offline DarX666
3367
5
+
+24

offline primam
3706

види повеќе »

Женски

# корисник години слики прегледан
1
+
+8

offline licija
51987
2
-
-1

offline malecka
15771
3
-
-1

offline snezanaskopje
46156
4
-
-1

offline ketii
24547
5
+
+11

offline Eli87
291039

види повеќе »

Најинтересни

Машки

# корисник години слики додаден
1
offline KRUSHOO
 77
2
offline superb100
 26
3
offline GOKIKOSTOVSKI
 06
4
online mkdok
2914
5
offline butti2003
4194

види повеќе »

Женски

# корисник години слики додаден
1
offline anetaa-ko
381042
2
offline vesnaece
 1027
3
offline save
 927
4
offline rosabela
 1027
5
offline danita27
34027

види повеќе »

Најизбрани

Машки

# корисник години слики избран
1
offline KRUSHOO
 74
2
offline Nikac2102
 103
3
offline harder
2713
4
offline dholidej
 13
5
offline B-E-S-I-M
3273

види повеќе »

Женски

# корисник години слики избран
1
offline Daniela24
 015
2
offline denivi
50111
3
offline Denicja
34111
4
offline stonka
 810
5
offline rosabela
 109

види повеќе »

Најпопуларна тема
(за последната седмица)

# слика на екран тема
1 More♥

Порачај »
2 ★Surprise ♥ Day & Night★

Порачај »
3 Maldives♥

Порачај »
4 I love Macedonia

Порачај »
5 Kiss 2 U

Порачај »

Најпопуларни јазици

# јазикминималносредноодличновкупен број говорници
1 Англиски 5% 25% 28% 58%
2 Македонски 2% 5% 44% 50%
3 Српски 1% 9% 28% 39%
4 Бугарски 2% 9% 8% 19%
5 Германски 5% 7% 6% 18%

Ранг листа на училишта според бројот на ученици

# име на училиште ученици
1Универзитет "Св. Кирил и Методиј"269
2Универзитет "Св. Климент Охридски"75
3Државен универзитет „Гоце Делчев“43
4СЕТУГС,,Михајло Пупин,,28
5Приватен универзитет - ФОН28

види повеќе »

Последно блокирани профили

# корисник години слики причина час
1Filip69280корисникот веќе има активен профил2017-07-24 21:59:18
2Ljupco2017440корисникот веќе има активен профил2017-07-24 21:58:53
3Bekim2017440корисникот веќе има активен профил2017-07-24 21:58:53
4V40430корисникот веќе има активен профил2017-07-24 21:58:32
5TONI6430корисникот веќе има активен профил2017-07-24 21:58:32

види повеќе »

Статистика за последните 24 часа

Нови корисници:8
Нови слики во профилот:9
Нови слики во албуми:0
Нови додадени видеа:0

Нашите корисници напишале

Број коментари:47 162
Број писма:1 920 470
Сите слики во профилот:21 754
Сите слики во албумот:15 454
Сите додадени видеа:4 638

Корисници по градови

Корисници кои што ја одбележале локацијата во профилот и се активни

63%8343СкопјеМакедонија
4%527КумановоМакедонија
4%487БитолаМакедонија
3%386ПрилепМакедонија
2%287ОхридМакедонија
2%280ШтипМакедонија
2%276ВелесМакедонија
2%251СтрумицаМакедонија
2%228WashingtonСАД
2%224ТетовоМакедонија
1%167КавадарциМакедонија
1%150ГостиварМакедонија
1%127КочаниМакедонија
1%115СтругаМакедонија
1%106КичевоМакедонија
1%105ГевгелијаМакедонија
1%93БелградСрбија
1%90РадовишМакедонија
1%82BerlinГерманија
0%63Свети НиколеМакедонија
0%62НеготиноМакедонија
0%60BernШвајцарија
0%52SofiaБугарија
0%48ПробиштипМакедонија
0%47Крива ПаланкаМакедонија
0%39ВиницаМакедонија
0%35РесенМакедонија
0%34StockholmШведска
0%33TiranaАлбанија
0%33LondonВелика Британија
0%33OsloНорвешка
0%30RomaИталија
0%30ДелчевоМакедонија
0%29КратовоМакедонија
0%28ВаландовоМакедонија
0%27КрушевоМакедонија
0%27ParisФранција
0%27WienАвстрија
0%26БеровоМакедонија
0%19Çankaya, AnkaraТурција
0%19LjubljanaСловенија
0%18Македонска КаменицаМакедонија
0%18BruxellesБелгија
0%18AmsterdamХоландија
0%17CanberraАвстралија
0%16БогданциМакедонија
0%16Македонски БродМакедонија
0%16TallinnЕстонија
0%14КабулАфганистан
0%13Демир ХисарМакедонија

Пол на корисниците

82%машки
18%женски

Тип на личност

Разделување на тип на личност на активните корисници.

17%Ајкула
17%Сметководител
14%Раководител
13%Судија
5%Мајка Тереза
4%Мечтател
4%Хуманист
4%Гуру
4%Шоумен
4%Гениј
3%Активист
3%Политичар
3%Постар Брат
3%Интелигентен
2%Авантурист
1%Уметник

Тип на гласање

Разделување на тип на гласање на активни корисници.

67%реален
31%песимист
1%тајна личност
1%оптимист
0%радикален