Покани пријател!
E-mail покана
Gmail
MSN
Yahoo
Facebook
Orkut
Hi5
Twitter

Секој поканет пријател што ќе се регистрира на Top.mk со слика, ќе ти донесе 20 бонус-поени (треба да се регистрира преку линкот што ќе го добие со твојата покана).

Како можеш да поканиш пријатели?

Најлесниот начин да ги поканиш своите пријатели, да добиеш бонус поени и да ја зголемиш твојата слава – е внесување (импорт) на контактите. Тоа се прави доста лесно: ако имаш регистрација на MSN или Outlook, кликни на соодветниот линк (од менито во лево) и следи ги инструкциите.

За да користиш импорт преку Outlook треба да си со Internet Explorer. Ќе се отвори прозорец за инсталирање на activeX контрола.

Импорт преку MSN и поканите преку e-mail адреси работат со сите браузери.

Внимание!

Ние не ја зачувуваме твојата лична информација и лозинките што ги користиш. Ги зачувуваме само твоите контакти, што ги гледаш само ти. Top.mk испраќа покани на сите оние контакти што ти си ги избрал.


Информација

Информација
Твоите покани