Категории
  

Страници: 1  2  [»] 

Име на клубот: Тип Членови Прашања време на регистрација

L.K. SDSM - Prilep
јавен
2 0 15.01.2009 - 01.17
Категорија: Политика

Опис: LOKALEN KLUB NA SOCIJALDEMOKRATSKI SOJUZ NA MAKEDONIJA-PRILEP----- LOKALEN KLUB NA SOCIJALDEMOKRATSKA MLADINA NA MAKEDONIJA-PRILEP

OBEDINETA MAKEDONIJA
јавен
1 0 29.10.2008 - 03.23
Категорија: Политика

Опис:

RADIKALNA STRANKA SRBA U MAKEDONIJI
личен
1 0 22.10.2008 - 16.00
Категорија: Политика

Опис: VREME JE ZA PROMENE

ЛК СДММ -ВЕЛЕС
јавен
1 0 17.12.2008 - 01.16
Категорија: Политика

Опис:

BRAT LUBE BOSKOSKI
јавен
1 0 16.01.2009 - 00.42
Категорија: Политика

Опис: Klub za site patrioti sto go podrzuvaat BRAT LUBE

Etnicki cista MAKEDONIJA
јавен
1 0 11.08.2009 - 15.05
Категорија: Политика

Опис: Da se prodolzat naci-fasistickite idei od minatoto a da se spreci politikata na aparheid vo Makdeonija.

ЛК СДММ-КАРПОШ
јавен
1 0 09.10.2008 - 03.04
Категорија: Политика

Опис:

МОДОМ-Младинска Организација на Демократската Обнова
јавен
1 0 08.07.2009 - 11.36
Категорија: Политика

Опис: Секогаш за МАКЕДОНИЈА !!!! Сите заинтересирани кои сакаат да се приклуцат кон МОДОМ тоа мозе да го направат на http://www.dom.org.mk/

za dobroto na makedonija
јавен
1 0 08.06.2008 - 11.37
Категорија: Политика

Опис: site nie treba da rabotime za dobroto na makedonija i da ne se napagame edni so drugi

Demokratska Unija za Integracija (Bashkimi Demokratik per Integrim) DUI - BDI
јавен
1 0 03.05.2009 - 13.07
Категорија: Политика

Опис: Klub za site simpatizeri na Demokratska Unija za Integracija (Klub per gjithe simpatizantet e Bashkimit Demokratik per Integrim)

Страници: 1  2  [»] 

Твоите клубови
Додај нов клуб!
Купи клуб!
Официјални клубови