Категории
  

Страници: 1  2  3  [»] 

Име на клубот: Тип Членови Прашања време на регистрација

Едно име имаме!
јавен
17 0 16.04.2008 - 22.53
Категорија: Држави и Региони

Опис: Pokraj Vardar, Makedonci Pokraj Egej, Makedonci I pod Pirin, Makedonci Slavno ime nepoborno Edno ime imame Vo dusata go nosime Za tebe zivot davame oooo MAKEDONIJOOO Edno ime imame Vo dusata go nosime Za tebe zivot davame

Скопје
јавен
9 3 14.12.2009 - 01.47
Категорија: Држави и Региони

Опис: Клуб на град Скопје

Bulgaria
јавен
5 0 07.05.2009 - 19.52
Категорија: Држави и Региони

Опис: И нашето място ТУК :)

MAKEDONIJA - CRNA GORA - Prijateli
јавен
4 0 26.11.2008 - 12.59
Категорија: Држави и Региони

Опис: Klubot neguva prijatelstvoto pomegu Makedonija i Crna Gora...druzenjeto,blogovite...

МАКЕДОНСКИ ЛАВОВИ
јавен
4 0 24.01.2009 - 21.07
Категорија: Држави и Региони

Опис: сите што ја ценат МАКЕДОНИЈА И СЕ СМЕТААТ ЗА МАКЕДОНЦИ

Macedonia, not FYROM !
јавен
4 0 23.01.2009 - 20.33
Категорија: Држави и Региони

Опис: Македонија заслужува да биде сакана, Македонија заслужува да остане Македонија !

Вељушки клуб
јавен
3 0 11.04.2008 - 13.42
Категорија: Држави и Региони

Опис: За сите корисници од Вељуса или имат баба и дедо од там :D

Kumanovo
јавен
2 0 30.05.2009 - 15.26
Категорија: Држави и Региони

Опис: ajde kumanovci da vidimo kolko smo

TRADICJONALNATA MAKEDONSKA KUJNA.
јавен
2 0 30.03.2010 - 15.13
Категорија: Држави и Региони

Опис: PONESENA OD IDEJATA DEKA NIE SME LUGE SO TRADICIJA VO SE.RESIV DA NAPRAVAM EDEN KLUB KADE STO KE SE PISAT NASITE RECEPTI.SEKOJ MOZE DA NAPISE SVOJ RECEPT,PROCITA NEKOJ SO KOJ KE MOZE DA GO NAPRAVI.PA ETE POVELETE BIDETE DEL OD OVOJ MOJ KLUB.POZDRAV Smeils

Велес
јавен
2 0 22.09.2009 - 23.15
Категорија: Држави и Региони

Опис: http://www.veles.gov.mk/

Страници: 1  2  3  [»] 

Твоите клубови
Додај нов клуб!
Купи клуб!
Официјални клубови