Категории
  

Страници: 1 

Име на клубот: Тип Членови Прашања време на регистрација

POEZIJA
јавен
18 14 01.11.2009 - 02.09
Категорија: Литература и уметност

Опис: Namenet za site ljubiteli na ubavite zborovi,pretoceni vo uste poubavi stihovi i strofi. Ne sramete se napisete........... Sekoj zbor e misla,sekoja misla e vecnost.

АРТОХОЛИЧАРИ
јавен
1 0 19.12.2008 - 18.40
Категорија: Литература и уметност

Опис: За сите оние кои сакаат уметност, графика, графити, airbrush art...... повелете!

ludo po next time i se razbira prozni tekstovi :D
јавен
1 0 17.07.2009 - 08.46
Категорија: Литература и уметност

Опис: Pa.. vaka ovaj klub navistina e nesto vo koe mozes da razmenis mislenja za literaturniot zivot... Inaku e samo za onie koi pisuvaat proza i poezija paaaaaaaaaaaa..... toa e se narode :D pozz mwah :D

Страници: 1 

Твоите клубови
Додај нов клуб!
Купи клуб!
Официјални клубови