Категории
  

Страници: 1  2  [»] 

Име на клубот: Тип Членови Прашања време на регистрација

Movie Club
јавен
24 2 06.03.2008 - 19.01
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Клуб на флимски љубители . Размена на експресии , гледишта и мислења во сверата на киното . Секој е добредојден и има право на свое мислење кое не мора да е заснован на професионално гледиште . Have a fun !!!

Movie
јавен
5 0 31.05.2008 - 15.45
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Download na filmovi, prikaz na novi i dobri filmovi.Dojdete i da gi spodelime filmskite iskustva i da podelime nekoj komentar vo vrska so filmovite.Prepora4uvanje na Dobri filmovi

Golemiot brat
јавен
3 0 09.11.2009 - 15.58
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Ovoj klub e za site koi go gledaat golemiot brat

Сексот и градот
јавен
3 0 04.01.2009 - 00.55
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: За сите љубители на овие четири неверојатно неодоливи и на добар начин заразни девојки кои повеќе од десет години успеваат да не насмеат користејќи го како адут она место од нашиот дом каде што најмалку дозволуваме било кој да пријде - нашиот кревет...

Филмови
јавен
2 0 19.12.2009 - 20.49
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Ова е клуб за љубители на филмови без разлика на жанрот важно е да си љубител на ДОБАР филм. Оставајте coments за најдобар филм што сте го гледал

Film i tv
јавен
2 0 07.01.2009 - 18.01
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Koj go gledal filmot Van Halsing??

Се сеќавате на Spy Kids?
јавен
1 0 31.12.2008 - 20.32
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: Доколку сте гледале ДЕЦА ШПИУНИ,ако сакате можете да си кажете што ви било најсмешно,најглупо,најзабавно и сл.

Филмови & ТВ Серии
јавен
1 0 24.05.2008 - 23.51
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: All Things For Movie

Филм и Телевизија (19)
јавен
1 0 23.11.2009 - 13.32
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: ......

aleksandra
личен
1 0 23.07.2009 - 01.14
Категорија: Филм и Телевизија

Опис: dobra e kon site saka da i pomogne ne drugite

Страници: 1  2  [»] 

Твоите клубови
Додај нов клуб!
Купи клуб!
Официјални клубови