Опис: samo za vistinski fanovi na FC Chelsea
Нема влегувања

Треба да си регистриран и најавен за да можеш да коментираш!

Блогови
 Нема постови во блогот до овој момент.
Членови на клубот

online bobi979(39)
Се приклучил:
14.08.2012 - 23:17

offline Ubaviott
Се приклучил:
13.06.2012 - 11:59

offline dakiangeli
Се приклучил:
17.09.2010 - 13:19

offline CvtBoSS(24)
Се приклучил:
09.03.2009 - 12:10

offline STOJAN4EEE
Се приклучил:
24.11.2008 - 00:26
Сопственик на клубот

online 
Твоите клубови
Додај нов клуб!
Купи клуб!
Официјални клубови