Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се

Најдобри блогери во последните 7 дена:

borko412
Поени: 3 Блог »
manakieva
Поени: 1 Блог »

Блогови: најпопуларни

Слободно време

  Промовирај
Навистина можам да кажам дека слободно време воопшто немам. Не, не се жалам, ниту пак се фалам. Онака колку да имам што да напишам во моментов. Ако 90% од популацијата времето им е 8 часа спиење, 8 часа работа и 8 часа слободни активности кај мене е следниов редослед.

10 часа
Related image


Прочитај повеќе »
manakieva
offline manakieva
Коментари (1)  |  поени на блогот: 16