Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се

Најдобри блогери во последните 7 дена:

Godiva
Поени: 2 Блог »

Блогови: нови записи

Добра фреквенција

  Промовирај
Природа данашњег дана је "све је фреквенција осећаја".

Све је у Универзуму магнетизиране и све има фреквенцију.

Наши осећаји и мисли такође имају магнетну фреквенцију.

Добри осећаји значе да смо на позитивној фреквенцији љубави.

Лоши осећаји значе да смо на негативној фреквенцији.

Шта год осећамо, добро или лоше, то одређује нашу фреквенцију и ми попут магнета привлачи људе, догађаје и околности на истој фреквенцији!

Ако смо одушевљени, наша фреквенција одушевљења, привући ће одушевљене људе те ситуације и догађаје испуњене одушевљењем.

Никада не можемо посумњати у фреквенцију на којој се налазимо, зато што је наша фреквенција увек управо онаква како се осећамо!

У сваком је…Прочитај повеќе »
KRUSHOO
offline KRUSHOO
Коментари (0)  |  поени на блогот: 3

Што е среќа?

  Промовирај

Човек е среќен кога е сигурен дека некому значиш се.
Кога знае дека единствено што некоја го исполнува е сјајот во неговите очи.
Кога е сигурен дека нејзината насмевка е причината за нечија друга насмевка.
Кога нејзиниот здив е последното нешто што сака да го вдише длабоко во себе.
Кога нејзината миризба е единствената дрога што може да го крене од ова лудило.Прочитај повеќе »
borko412: borko412
offline borko412
Коментари (3)  |  поени на блогот: 31

никогаш нема да згрешиш!!!

  Промовирај
Ако незнаеш што да и подариш на жена..подари и малку внимание...никогаш нема да згрешиш!!!

Прочитај повеќе »
djoro
offline djoro (44)
Коментари (0)  |  поени на блогот: 10

Hemijska analiza zene

  Промовирај

ELEMENT: Zena
SIMBOL: Ze
PRONASAO: Adam
ATOMSKA TEZINA: Optimalna 54kg. Ali varira od 40-200 kg.
UCESTALOST ELEMENTA: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama.

F i z i c k e O s o b i n e:

Povrsina obicno presvucena premazom u boji
Prokljuca odjednom, mrzne se bez razloga
Topi se ako se primeni odgovarajuci postupak
Neukusna je ako se pogresno proba
Element se retko nalazi u devicanski cistom stanju
Vice ako se primeni pritisak na pravo mesto

H e m i j s k e O s o b i n e:

Lako se jedini sa…Прочитај повеќе »
haker
offline haker
Коментари (3)  |  поени на блогот: 18

МЕНЕ, МЕНЕ,ТЕКЕЛ И ФАРСИН

  Промовирај

Валтезар , моќниот и згорделив вавилонски владетел и син на уште помоќниот и попознат вавилонски цар Набукодоносор Втори( којво 6 век п.н.е., го завзел и уништил Ерусалим и Соломоновиот Храм, и ги одвел Евреите во ропство), приредувајќи една од своите големи гозби, опиен од виното( а можеби и од неограничената моќ и слава) заповедал да му се донесат златните и сребрени садови и пехари , оплачкани од неговиот татко од Ерусалимскиот храм, за да пијат вино од нив.Но тогаш се покажала рака, која на ѕидот напишала порака. Царот пребледел и мислите го исплашиле, а и никој од мудреци не можеле…Прочитај повеќе »
birinec
offline birinec (62)
Коментари (1)  |  поени на блогот: 9

црн хумор

  Промовирај
ЦРН ХУМОР
Го осети земјотресот ?
-Не бе, пливав !

***

ЦРН ХУМОР
Чувај ја брат !
-Зашто ?
-Има чамец !

***

Скандалозно!!!
-На Благица Павловска и паднала цицката, 4ца сериозно повредени.


Прочитај повеќе »
KRUSHOO
offline KRUSHOO
Коментари (1)  |  поени на блогот: 13

***

  Промовирај
Не стануваш попаметен со текот на годините. Само се намалува списокот на будалаштини и глупости кои не си ги направил !
Ако го сакаш, пушти го нека излезе со другарите. Ако ти се јави пијан, твој е. Ако ти го одбие повикот, никогаш и не бил.

***

Социјален мамурлук - кога после разговор со некои луѓе ти треба 3 дена да се освестиш.

***

Не ги викам веќе пријателите кај мене на вечера. Едноставно им велам - дојдете дома да си поиграте со мобилните додека јадеме.

***

Те молам кажи ми кога ќе бидеш слободен, за да се потрудам тогаш јас да бидам зафатена.

***

Не му верувај…


Прочитај повеќе »
Godiva
offline Godiva
Коментари (2)  |  поени на блогот: 12

Не чекај ...

  Промовирај
Не чекај да ти пише прва - пиши и ти..
Не чекај да те прегрне, се срами - прегрни ја ти..
Не чекај да ти каже те сакам, памети од понежниот пол е - кажи и ти прв за да не мисли дека не ја сакаш..
Не чекај таа да ти се јави - јави и се ти знај дека таа те чека..
Не ја разочарувај, биди искрен кон нејзе ! .. Прости и за се што ти згрешила, знај дека никаде нема да најдеш таква девојка како неа.. Таа сака да ти пише прва, но неможе, сака да те…

Прочитај повеќе »
djoro
offline djoro (44)
Коментари (1)  |  поени на блогот: 12

Kad sam bio ugrožen...

  Промовирај

"Kad sam bio ugrožen, mislio sam samo na nju, hrabreći se njenim prisustvom. Kad mi je bilo teško, pominjao sam njeno ime kao u molitvi, nalazeći olakšanje. Kad osjetim radost, trčim da je podijelim s njom, zahvalan joj, kao da mi je ona daruje."

(Tvrđava)Прочитај повеќе »
djoro
offline djoro (44)
Коментари (0)  |  поени на блогот: 5

ДЕНИЦИЈА

  Промовирај
КОГА ЈА ЉУБЕВ ДЕНИЦИЈА

Кога ја љубев Дениција

Како да калемев светлина во мракот

Како да топев снегови во движење

Како да станував единствен сведок

За бакнежот меѓу металот и громот.

Кога ја љубев Дениција

Како да му пронајдував брзина и на каменот

Како да ја одделував душата од телото

Како да го палев барутот

На тилот од смилот и трендафилот.

Кога ја љубев Дениција

Како да внесував летен воздух во воздухот зимен

Како да ги откривав сите рудници на злато

Како да добивав телефонска врска со сонот

Од сите успани работници.Прочитај повеќе »
KRUSHOO
offline KRUSHOO
Коментари (3)  |  поени на блогот: 14
[-10]  [«]  1  2  3  ...  46  47  48  49  50  ...  98  99  100  [»]  [+10]