Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се

Најдобри блогери во последните 7 дена:

Godiva
Поени: 2 Блог »

Блогови: нови записи

Будење...

  Промовирај

Твојата визија ќе стане чиста тогаш кога
ќе погледнеш во срцето.......
Кој гледа надвор, СОНУВА.
Кој гледа во себе, СЕ БУДИ.....

jutarnje-sunce-070115.jpg


Прочитај повеќе »
razbudena
offline razbudena (32)
Коментари (6)  |  поени на блогот: 22

„ Љубовта трае 3 години „

  ПромовирајПрочитај повеќе »
Godiva
offline Godiva
Коментари (9)  |  поени на блогот: 14

Верувај...

  Промовирај

Верувај во себе дури и тогаш
кога никој не верува во тебе....!!!

believe_in_yourself.jpg


Прочитај повеќе »
razbudena
offline razbudena (32)
Коментари (1)  |  поени на блогот: 11

Позитивни вибрации

  Промовирај
Како да му објаснеш на мозокот дека е убаво понекогаш да биде и невработен?


*****


Изговорите се потрошен материјал ...


*****


Побрзо ќе најдеш еднорог отколку огледало на кое никој не се сликал.


*****


Не сум одговорна за сите пораки кои сум ги испратила ... особено не, за оние кои се испратени пред второто кафе.


*****


Свести се еднаш. Твоите очекувања не се мои ветувања !


*****


Секое расправање на интернет е натпревар во брзо пишување.


*****


На патот кон успехот, најмногу те спречуваат убавото воспитување и Кривичниот закон.П.С.Убаво расположение и позитивни мисли Топџии.Прочитај повеќе »
Godiva
offline Godiva
Коментари (4)  |  поени на блогот: 12

Има...

  Промовирај
Има вистини
кои не се за сите луѓе
ниту за сите времиња....
Прочитај повеќе »
razbudena
offline razbudena (32)
Коментари (1)  |  поени на блогот: 12

РАСТЕШ

  Промовирај
Невозможно е да поминеш низ целиот живот А да не ти пропадне некоја работа, Да не бидеш разочаран од пријателството, Никогаш да не бидеш болен, Да не ја осетиш болката на љујбовта, Никој во семејството да не ти умре, И никогаш да не погрешиш. Тоа е цената на животот. Сепак, не е важно она што се случува, Туку како се реагира. Ако се препуштиш на собирањето на вечно Крвавите рани Ќе живееш како ранета птица неспособна Повторно да полета. Растеш... Растеш кога не постои празнина во надеждта, Ниту ослабена воља, Ниту губиток на верата. Растеш кога ја прифаќаш стварноста и…

Прочитај повеќе »
KRUSHOO
offline KRUSHOO
Коментари (1)  |  поени на блогот: 15

Необична приказна

  Промовирај

Во еден авион, жена, бела, на возраст од околу 50-тина години, добила место за седење до еден црнец.
Видно вознемирена, викнала по стјуардесата.

Стјуардесата -
Повелете госпоѓо во што е проблемот?

Жената -
Зарем не гледате??? Сте ме сместиле покрај еден црнец! Незамисливо ми е да седам до еден од „тие„ луѓе! Најдете ми друго место ве молам.

Стјуардесата -
Сите места се зафатени госпоѓо, но сепак, дозволете ми да проверам повторно.

Заминала стјуардесата и се враќа по неколку минути.

Стјуардесата -
Госпоѓо, во економската класа нема повеќе место. Има едно место во првата класа.

И пред да успее да проговори жената, стјуардесата продолжила.

- Знаете, во нашата авиокомпанија, скоро…


Прочитај повеќе »
Godiva
offline Godiva
Коментари (1)  |  поени на блогот: 19

Соочување...

  Промовирај
Не можам да се сетам на ден од мојот живот
кога не му се радував на утрото.
Имаше денови за кои знаев дека ќе бидат тешки
но секогаш сакав да се соочам со денот !


60406b0a93d3fc7217f38ea0297c4c55.jpg


Прочитај повеќе »
razbudena
offline razbudena (32)
Коментари (3)  |  поени на блогот: 25

Да се Насмеемее Малку нешто од K-15

  Промовирај

K-15 - Risto go prakaat vo London
Прочитај повеќе »
DjEdi: Familiarno Selfi
offline DjEdi
Коментари (1)  |  поени на блогот: 4

Таа Насмевка

  Промовирај
Го дочекав моментот вреден
Видов насмевка мила и слатка
Бев преплашен во момент еден
Дека среќата ќе биде премногу кратка.

Ѕемнев целиот, дали од возбуда дали од студ
Времето летна за час
Да не посакам би бил луд
Уште еднаш да го слушнам тој твој глас.


Прочитај повеќе »
Nikac2102
offline Nikac2102
Коментари (3)  |  поени на блогот: 49
[-10]  [«]  1  2  3  ...  9  10  11  12  13  ...  98  99  100  [»]  [+10]