Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
Блогови на Godiva
Хоризонтот на некои луѓе е круг со радиус нула и уште тоа го нарекуваат точка на гледиште .....


 
Интересно
позитивни гласови: 6  |  негативни гласови: 0

Напиши коментар:

tomax (46)
:*
#1, 27.12.2018 - 17:09
Blagodaram
29.12.2018 - 15:37