Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
Блогови на Godiva
Статистика
 
Интересно
позитивни гласови: 8  |  негативни гласови: 0

Напиши коментар:

#3, 02.01.2019 - 18:33
dzonivoker (54)
#2, 02.12.2018 - 14:31
DjoleMk (30)
можо одамна и се изјаснил на жената, па само накратко се допунуе
#1, 08.11.2018 - 12:31
I mu smeta vo matematikite pa se pravi deka ne go slusa telefonot hahah
08.11.2018 - 18:26