Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
Блогови на KATAKLIZMA
 Би можеле ли да се замислите да живеете на некое вакво место? Постојат ентузијасти кои уживаат во нивните екстремни куќи, меѓутоа не се за сечиј вкус.
Би можеле ли да спиете навечер во некое вакво место, притоа без да се мислите дали вашата куќа сеуште ќе постои следниот ден? 1092130929.jpg

Не сакате гости? откачете го кабелот

1092130930.jpg    Повеќето луѓе користат дрвја за заштита од ветар


1092130931.jpg  
Каква би била реакцијата доколку слушнете кршење на гранка?

1092130932.jpg 
Како ли само успејале да го качат автомобилот?

1092130933.jpg

После работата ве чека напорно качување

1092130934.jpg      Дрвјата долу, цвеќињата горе, некои луѓе се едноставно чудни

1092130935.jpg     Одлична викенд куќа, само да не надојде ураган

1092130936.jpg     Можеби овие имаат мал проблем со надојдената вода

1092130937.jpg     Како би сакале да живеете на куќа-мост?

1092130938.jpg 

Во екот на глобалното затоплување ? Не фала :))))


 
Интересно
позитивни гласови: 20  |  негативни гласови: 0

Напиши коментар:

Marija91ve (25)
хех па интересно..
може да отидам кај сите нагости по 10тина дена
позз4е
#2, 17.02.2009 - 14:57
таман за летниот распуст да не ја трпиш жештината )) поззззз
17.02.2009 - 15:09
Доволно...е да отидам во сите.....а инаку која од која поубава...одличен блог френдче!
#1, 17.02.2009 - 14:46
да да доволно е да ги видиш и да се исполниш со прекрасни чуства
17.02.2009 - 14:49