Избегај од досадата, забавувај се со нас

Регистрирај се
Блогови на Razor

СТР2 (Стриктно Тврди Рими) за љјубителите на РАП музиката и ХИП ХОП културата

 СТР2 е РАП група составена од двајца многу моќни талентирани и луди MC-ња (СТРуја и Блаже) истите овие двајца MC-ња се членови на екипата ЛЕГИЈА СТР2 се појавиа на Рап сцената пред 6 години,во тој период од 6 годни работеа на својот албум(НЕ ЗАБОРАВАЈ)кој беше издаден пред околу 2 месеца(ако добро се сеќавам ако не молам за корекција)овие двајца MC-ња се покажаа во многу правци во ХИП ХОП културата посебно се покажа СТРуја како тесктописец како DJ овие двајца MC-ња по излегувањето на албум беа брзо и многу добро прифатени од страна на публиката  еве една трака од нив мислам дека тие што ги знаат кој си се СТР2 ја знаат и траката позз 
Интересно
позитивни гласови: 7  |  негативни гласови: 0

Напиши коментар: